Spacer
Vragen? Bel ons
0547-795065

Scherpe Prijzen
Lage Verzendkosten

Voor 15:00 uur besteld
Morgen in huis

Gegarandeerde kwaliteit
Eigen Import

Rietmat 8 mm 140 x 600 cm
TuinChamp

Rietmat 8 mm 140 x 600 cm

€21,95
500000
Artikelnummer: NA01140
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld op werkdagen is de volgende dag geleverd in NL

Rietmat 8 mm 140 x 600 cm

Een rietmat is een 100% natuurlijk product dat bij uitstek geschikt is om uw tuin af te schermen. Ook kunt u ze gebruiken als een natuurlijke schutting of als balkonscherm om privacy te creëren. Rietmatten van TuinChamp zijn daarnaast ook duurzaam. Het is ontstaan als een bijproduct van grootschalige rietteelt. Er wordt geen extra riet voor geteeld, dus is het CO2 neutraal! Onze robuuste rietmatten van gepeld riet zijn gemaakt van eerste soort zoetwaterriet. De rietmat is één stengel dik en wordt elke 10 cm gebonden met groen perlondraad.

De rietmatten van TuinChamp zijn ijzersterk en hebben een levensduur van ongeveer 5 jaar. De komende jaren heeft u dus zeker geen onderhoud er meer aan! Bovendien is het gebruik van rietmatten in uw tuin zeer milieuvriendelijk. Wilt u de levensduur van uw rietmatten nog langer maken? Laat ze dan begroeien met planten. Riet is daar bij uitstek geschikt voor. Houd er daarnaast ook rekening mee dat u de rietmatten boven de grond plaatst. Immers, een vochtige grond kan de rietmat aantasten en de levensduur verkorten.

 

Rietmatten bevestigen

Rietmatten bevestigen gaat heel gemakkelijk. Als u ze aan een bestaande schutting vast maakt, dan kunt u schroeven gebruiken met een ringetje er tussen. Bevestigt u de rietmat tegen een open hekwerk, dan kunt u het beste tiewraps gebruiken of ijzerdraad. De hoogte van uw rietmat knipt u gemakkelijk op maat met een snoeischaar. Wilt u meer lezen over hoe u rietmatten bevestigt? Lees dan onze uitgebreide uitleg over rietmatten bevestigen. Of vraag ons om hulp!

 
Specificaties

  • Dikte: 8 mm
  • Hoogte: 140 cm
  • Lengte: 600 cm
a.c. dezentje 25-09-2016 14:52

Website duidelijk/ helder.
Online betalen; Duidelijke lay-out van formulier.
-Zelf de TuinChamp Rietmat opgehaald. Vriendelijke benadering door personeel.

Joop Grootjans 11-07-2016 13:28

Goede kwaliteit. Keurig geleverd (een dag na bestelling). Ik had 2 rollen van 5 meter besteld. Rollen waren samen verpakt in plastic zodat het niet beschadigd kon worden.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen