Spacer
Vragen? Bel ons
0547-795065

Scherpe Prijzen
Lage Verzendkosten

Voor 15:00 uur besteld
Morgen in huis

Gegarandeerde kwaliteit
Eigen Import

Rietmat 5-8 mm 100 x 600 cm
TuinChamp

Rietmat 5-8 mm 100 x 600 cm

€11,95
500000
Artikelnummer: NA14100
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld op werkdagen is de volgende dag geleverd in NL

Rietmat 5-8mm 100 x 600 cm

Een rietmat is een 100% natuurlijk product dat bij uitstek geschikt is om uw tuin af te schermen. Ook kunt u ze gebruiken als een natuurlijke schutting of als balkonscherm om privacy te creëren. Rietmatten van TuinChamp zijn daarnaast ook duurzaam. Het is ontstaan als een bijproduct van grootschalige rietteelt. Er wordt geen extra riet voor geteeld, dus is het CO2 neutraal! Onze robuuste rietmatten van gepeld riet zijn gemaakt van eerste soort zoetwaterriet. De rietmat is één stengel dik en wordt elke 10 cm gebonden met zwart geplastificeerd ijzerdraad. 

Doordat het vliesje om de rietstengel verwijderd is, geven deze rietmatten bijna geen rietresten af. Dat maakt dat de rietmat ook uitermate geschikt is als decoratie voor gebruik op een beursstand of als zonwering van uw terras.

De rietmatten van TuinChamp zijn ijzersterk en hebben een levensduur van ongeveer 5 jaar. De komende jaren heeft u dus zeker geen onderhoud er meer aan! Bovendien is het gebruik van rietmatten in uw tuin zeer milieuvriendelijk. Wilt u de levensduur van uw rietmatten nog langer maken? Laat ze dan begroeien met planten. Riet is daar bij uitstek geschikt voor. Houd er daarnaast ook rekening mee dat u de rietmatten boven de grond plaatst. Immers, een vochtige grond kan de rietmat aantasten en de levensduur verkorten.

 

Rietmatten bevestigen

Rietmatten bevestigen gaat heel gemakkelijk. Als u ze aan een bestaande schutting vast maakt, dan kunt u schroeven gebruiken met een ringetje er tussen. Bevestigt u de rietmat tegen een open hekwerk, dan kunt u het beste tiewraps gebruiken of ijzerdraad. De hoogte van uw rietmat knipt u gemakkelijk op maat met een snoeischaar. Wilt u meer lezen over hoe u rietmatten bevestigt? Lees dan onze uitgebreide uitleg over rietmatten bevestigen. Of vraag ons om hulp!

 
Specificaties

  • Dikte: 5-8 mm
  • Hoogte: 100 cm
  • Lengte: 600 cm

 

Renate Alberts 26-09-2019 02:20

Onvoorstelbare snelle levering: inderdaad de volgende dag al! De meeste sites zeggen binnen 3 dagen, maar dan wordt het kennelijk ingepakt, want meestal duurt het een week voor je het in huis hebt. Het riet zou tussen 8.00 en 12.00 geleverd worden. De bezorger (een hele aardige man) was er al om 08.05 uur. Keurig afgeleverd in een soort foudraal (hele grote etui). Afwerking van het riet is perfect en makkelijk te verwerken. Ik heb het zelf geknipt met een snoeischaar zodat ik 2 x 6 meter van 50 cm. hoog had. Al met al dik tevreden en zeker aan te raden!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen