Houten palen

Houten palen: Mooie houten palen vind je hier

Wanneer je momenteel bezig bent met het uitvoeren van het vijfjaarlijkse onderhoud aan jouw tuin, is het goed om te weten dat er op dit gebied heel erg veel mogelijkheden bestaan. Veel mensen weten niet dat er tegenwoordig heel veel mooie materialen beschikbaar zijn die het onderhoud aan jouw tuin drastisch kunnen verminderen. Lees meer

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Robinia ronde palen 6-8 cm
    Robinia ronde palen 6-8 cm
    Vanaf € 6,95
  2. Robinia ronde palen 8-10 cm
    Robinia ronde palen 8-10 cm
    Vanaf € 13,95
per pagina

Effectieve onderhoudsvrije oplossing

Houten palen van Tuinchamp kunnen u veel onderhoud besparen. Uit recent wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat heel veel Nederlanders een grote hekel hebben aan het plegen van onderhoudsklussen. Een belangrijk probleem waar veel mensen mee te maken krijgen is dat de houten palen die zij op hun erf hebben staan, heel snel beginnen te rotten. Dat is iets wat heel erg vervelend is en daarom willen wij in deze korte tekst graag het een en ander uitleggen over de houten palen die wij in ons assortiment hebben. Op die manier kan je je namelijk een beetje een beeld vormen van wat wij jou te bieden hebben maar ook welke mogelijkheden er allemaal bestaan om vervelende klusjes iets aangenamer te maken.

Overweeg je houten palen te kopen?

Wij zijn een bedrijf dat al vele jaren ervaring heeft met houten palen en daarom denken wij dat wij de aangewezen persoon zijn om hier een paar woorden over op papier te zetten. Op die manier heb je snel een overzicht van de vele mogelijkheden die er op dit gebied bestaan en kan je er zeker van zijn dat je uiteindelijk een goede keuze maakt. Laten we eerlijk zijn, wanneer het gaat over houten palen is het belangrijk dat er spijkers met koppen geslagen kunnen worden.

Bezuinig niet op de palen van hout

Veel mensen denken dat het verstandig is om niet te veel geld uit te geven aan houten palen. Dat is in principe een niet onlogische gedachte maar ook hier geldt dat het boerenverstand je soms zeer kan misleiden. Waar veel mensen namelijk niet bij stilstaan is het feit dat houten palen, en dan met name de goedkopere varianten, heel vatbaar zijn voor rotting. Dat gebeurt nou eenmaal wanneer hout regelmatig nat wordt en weer droogt, dan is het rottingsproces bijna niet tegen te houden. Er is hier echter een belangrijke uitzondering op en wel in het geval van bij ons aangeschafte houten palen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de klant enkel het beste van het beste krijgt en daarom spannen wij ons iedere dag weer opnieuw in om jou het beste aan te kunnen bieden. Dat geldt zeer zeker voor onze houten palen.

Waarom kiezen voor houten palen van Tuinchamp?

Een ding moge duidelijk zijn; als je kiest voor houten palen dan kiest je voor kwaliteit. Dat is goed om te weten. Sommige mensen maken zich vaak veel zorgen over de vraag of de aankoop die zij willen doen, wel een goede zal zijn. Wij kunnen je zeggen dat wanneer je houten palen bij ons koopt, je nooit een kat in de zak koopt. Dat scheelt weer een paar nachten wakker liggen! Om je een zo’n compleet mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden die wij bieden willen wij je graag ook nog even wijzen op ons kastanje houten hekwerk. Het is namelijk zo dat wij deze twee producten vaak gecombineerd verkopen. Dat is niet omdat dat voor ons gemakkelijker is maar omdat het voor de consument vaak een forse besparing oplevert. Vandaar dat wij jouw aandacht er graag even op richten.

Houten palen van Tuinchamp

Voor iedereen

Wij willen onszelf namelijk niet voor paal zetten wanneer het gaat over de dienstverlening naar onze klanten. Wij vinden het fijn om je te kunnen verkopen wat je graag zou willen hebben en daarom streven wij er iedere dag opnieuw naar om de service van de voorgaande dag nog weer een beetje te verbeteren. Dat merken onze klanten ook en wij krijgen daar heel positieve reacties op, geen wonder dat bij ons de voorraad houten palen iedere dag slinkt omdat er zoveel mensen zijn die bij ons, via onze website, allerlei bestellingen plaatsen. In deze korte tekst willen we je daar graag het een en ander over vertellen zodat je een beetje een beeld kunt vormen van alle mogelijkheden.

Zeer scherpe prijzen

Wist je dat je bij ons nooit meer hoeft te betalen voor de houten palen dan nodig is? Dat moet heel erg fijn zijn om te horen want wij hebben uit ervaring vernomen dat veel mensen liever niet meer willen betalen dan hoogstnoodzakelijk is. Dat is niet gek en het is zelf logisch te noemen. Wij streven er daarom ook naar om alleen de houten palen aan onze klanten aan te bieden die het keurmerk ‘hoogwaardige kwaliteit’ dragen. Net als onze houten palen zijn ook onder andere onze gaasproducten en natuurlijke tuinafscheidingen van hoge kwaliteit. Op die manier kunnen we er namelijk zeker van zijn dat jij het mooiste en het hoogwaardigste in jouw tuin neerzet dat wij op dat moment konden vinden.

Houten palen voor iedere bodemsoort

Veel mensen leven nog steeds met de overtuiging dat bepaalde grondsoorten niet geschikt zijn voor houten palen. Bij ons draaien we het altijd om; kwalitatief slechte houten palen zijn voor geen enkele bodemsoort geschikt. Dat besef leidt tot de conclusie dat je bij ons in ons assortiment enkel en alleen hoogwaardige producten kunt vinden. Dat betekent:

  • Dat wij de beste producten voor jou in ons assortiment hebben opgenomen
  • Dat wij voor deze producten enkel en alleen de laagste prijzen hanteren
  • Dat jij op deze manier heel veel moois voor weinig geld kunt aanschaffen

Wil je meer weten?

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je momenteel graag wat meer zou willen weten over onze houten palen of misschien ook over ons kastanje houten hekwerk. Dat is heel goed te realiseren. Wij zouden je namelijk aan willen raden om eens even een kijkje te nemen op onze geheel vernieuwde website. Daar vind je namelijk alles wat je graag zou willen weten en dat betekent dus dat het antwoord op jouw vragen binnen handbereik ligt. Aarzel dus vooral niet langer meer en neem vandaag nog even contact op met onze vriendelijke medewerkers.

Veelgestelde vragen

Waarom zijn houten palen van hoge kwaliteit belangrijk?
Houten palen van hoge kwaliteit zijn belangrijk omdat goedkopere varianten vatbaar zijn voor rotting wanneer het hout regelmatig nat wordt en weer droogt. Bij het kopen van goedkopere houten palen is de kans groot dat deze sneller gaan rotten. Daarom bieden wij alleen houten palen aan die het keurmerk ‘hoogwaardige kwaliteit’ dragen.
Wat is het voordeel van de houten palen van TuinChamp?
Als je houten palen bij ons koopt, ben je verzekerd van goede kwaliteit en hoef je nooit meer te betalen dan nodig is. Wij bieden namelijk alleen houten palen aan van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast streven wij er ook naar om onze service iedere dag te verbeteren en onze klanten het beste aan te bieden.

Advies over natuurlijke schutting nodig?

We staan klaar om je verder te helpen met je tuinwensen.

Wil je advies over de verschillende mogelijkheden van onze tuinmatten? Of wil je graag weten hoeveel schermen je nodig hebt? Neem contact op met het team van Tuinchamp

Reviews van onze klanten

Bekijk alle reviews op Feedback Company