Spacer
Vragen? Bel ons

Scherpe Prijzen
Lage Verzendkosten

Voor 15:00 uur besteld
Morgen in huis

Gegarandeerde kwaliteit
Eigen Import

Natuurlijke tuinafscheidingen

In tegenstelling tot logge schuttingen of gemetselde muren, geeft een natuurlijke tuinafscheiding een heel andere uitstraling.[leesmeer]

Een natuurlijke afscheiding is een uitstekende manier om privacy te genereren en het tegelijkertijd een onderdeel te laten zijn van de natuur. Ook een bestaande afscheiding die u liever weg wilt werken kunt u verfraaien met behulp van natuurlijke afscheidingen. Overigens leent een natuurlijke tuinafscheiding zich er ook uitstekend voor om klimplanten tegenaan te laten groeien. Hiermee creëert u een landelijke uitstraling, zelfs middenin de stad. Bij Tuinchamp vindt u diverse soorten afscheidingen, zoals rietmatten, rietplaten, wilgenmatten, heidematten, boomschorsmatten, bamboematten, kastanje houten hekwerk en een speciale containerombouw van wilgen. Al deze afscheidingen hebben specifieke eigenschappen waar we u graag mee kennis laten maken.

Een duurzaam hekwerk rondom uw tuin

Al onze natuurlijke tuinschermen zijn met het oog op duurzaamheid een goede keus. Het type natuurlijke afscheiding waar u voor kiest, heeft dus voornamelijk te maken met uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden van uw tuin. Een kastanje houten hekwerk is overigens ook zeer geschikt als schapenhek, waar het veel voor gebruikt wordt. Onze container ombouw gemaakt van wilgen is een erg goedkope en tegelijkertijd stijlvolle manier om een container weg te werken. Al onze natuurlijke afscheidingen zijn relatief licht en worden compleet geleverd. Het is in veel gevallen een kwestie van uitrollen en plaatsen op de gewenste plek. Wilt u advies over de verschillende mogelijkheden? Het team van Tuinchamp helpt u graag verder. Maak hiervoor gebruik van de contactgegevens.