Spacer
Vragen? Bel ons

Scherpe Prijzen
Lage Verzendkosten

Voor 15:00 uur besteld
Morgen in huis

Gegarandeerde kwaliteit
Eigen Import

Container/Kliko ombouwen

Kliko verbergen met kliko ombouw

Wil jij tegen een kliko aankijken in jouw tuin? Dat lijkt ons niet. Tuinchamp heeft hier een oplossing voor, een kliko ombouw om de kliko te verbergen. Deze kliko ombouw zorgt ervoor dat jouw kliko wordt weggewerkt. De kilo berging kan maximaal drie kliko’s verbergen. Ook hebben we een kliko ombouw gericht op het wegwerken van twee kliko’s. De ombouw is gemaakt van geïmpregneerd hout en wilgen en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Bij Tuinchamp hebben we de achterzijden gesloten en hebben we een extra stevige uitvoering.
[leesmeer]

Waarom de kliko verbergen

✅ Mooier aangezicht in de tuin
✅ Minder last van ongedierte
✅ Minder stank om het huis
✅ Natuurlijk gezicht

Verschillende opties van een kliko ombouw

Bij tuinchamp voeren wij een assortiment van vier verschillende producten. Zo hebben wij twee duurdere uitvoeringen waarbij het verschil zit in de kwaliteit. Zo zijn ze stevig gebouwd en wordt er ook hout gebruikt. Hiernaast voeren wij twee goedkopere varianten die gemaakt zijn van wilgentenen. Hierbij kan gekozen worden voor een optie waarbij één kliko kan worden weggewerkt, of voor een optie waarbij twee kliko's worden weggewerkt.

Kliko ombouw kopen

In ons assortiment vindt u naast een kliko ombouw ook verschillende soorten natuurlijke tuinafscheiding, zoals Rietmatten en Heidematten. De kliko ombouw om de kliko te verbergen wordt compleet geleverd met hang en sluitwerk. Hiernaast worden ook alle materialen voor montage meegeleverd. Voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis!

Wilt u meer informatie over dit product of over andere producten? Neem dan vandaag nog contact op met ons op. Wij helpen u graag verder met het maken van de beste keuze.

Container berging voor 3 containers
€299,00
Container ombouw voor 3 afvalcontainers.
Uitgevoerd in wilgen
Container berging dubbel
€199,00
Container berging voor 2 afvalcontainers.
Uitgevoerd in wilgen